YURTHABER

Giresun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Recep Yakar, FİSKOBİRLİK'in başkanlığına aday

Giresun’un Bulancak İlçesi Ziraat Odası Başkanı ve FİSKOBİRLİK Genel Kurul Delegesi Recep Yakar, 2011-2012 İş...

Giresun’un Bulancak İlçesi Ziraat Odası Başkanı ve FİSKOBİRLİK Genel Kurul Delegesi Recep Yakar, 2011-2012 İş Yılı Olağan Genel Kurulu’nda yönetim kurulu başkanlığına aday olacağını açıkladı.
Yakar, yaptığı açıklamada, FİSKOBİRLİK’in 2011-2012 İş Yılı Olağan Genel Kurulu’nun 14 Ocak Cumartesi günü yapılacağını hatırlattı. FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu’nun başarısız olduğunu iddia eden Yakar, yönetim kurulunun sorunları çözmek yerine, yeni sorunların doğmasını sağladığını savundu.
Başta siyasiler olmak üzere fındık sektörü ile delegelerin destekleriyle aday olduğunu vurgulayan Yakar, "FİSKOBİRLİK yönetiminin bir takım sıkıntıların fazlasıyla ortaya çıktığından beri sorunları çözme noktasında değil de, daha çok problemler ve sorunların artmasını sağladıklarını gözlemledik. Yaptığımız istişareler neticesinde STK’lar, siyasiler, delege arkadaşlar, kooperatif yöneticileri ve fındık camiasının ortak aklı, ortak destekleriyle çözüm üretme adına aday olmuş bulunmaktayız.” dedi. Recep Yakar, FİSKOBİRLİK’i karaya oturmuş bir gemiye benzeterek, kurtarabileceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler