YURTHABER

Rize
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rize Belediyesinin projesi ödül aldı

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın hizmet belediyeciliği kapsamındaki projeleri arasında yer alan Doğu Park Projesi, süs bitkiciliği ve peyzaj mimarlığı alanında “2019 Plant” ödülüne layık görüldü.Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Doğu Park Projesi ile süs bitkiciliği ve peyzaj mimarlığı alanında “2019 Plant” ödülüne layık görüldü.

Rize Belediyesinin projesi ödül aldı

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın hizmet belediyeciliği kapsamındaki projeleri arasında yer alan Doğu Park Projesi, süs bitkiciliği ve peyzaj mimarlığı alanında “2019 Plant” ödülüne layık görüldü.
Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Doğu Park Projesi ile süs bitkiciliği ve peyzaj mimarlığı alanında “2019 Plant” ödülüne layık görüldü. Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, “Rize Belediyesi gerçekleştirdiği ve ödüle layık görüldüğü alt yapı ve çevre kategorisinde Değirmendere Parkımızdan sonra Doğu Park Projesi, kentin yaşamına doğrudan müdahil olan bir noktada ve çok iddialıydı. Bunun da ikinci kez takdir edilip değerlendirilmesi bizi ayrıca mutlu etti. Değirmendere rekreasyon ve dinlenme parkımız, Doğupark Projemiz Rize’nin dikkate alınacak projeleri olmuştur. Ödüle layık görülmekten büyük memnuniyet duymaktayım. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, şehrimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Rize Belediyesinin projesi ödül aldı

Rize Belediyesinin projesi ödül aldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler