YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağlık-Sen’den üyelerine özel eğitim fırsatı

Sağlık-Sen Ankara Şubeleri, üyelerinin çocukları için Batı Koleji ile eğitim anlaşması imzaladı. Buna göre Batı...

Sağlık-Sen Ankara Şubeleri, üyelerinin çocukları için Batı Koleji ile eğitim anlaşması imzaladı. Buna göre Batı Koleji'nde eğitim alacak Sağlık-Sen üyelerinin çocukları aylık 499 TL eğitim-öğretim ücreti ödeyecek. Yemek ve servis hizmetlerinin de dahil olduğu ücret, sağlık çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı. Anlaşmaya göre 30 Eylül'e kadar kayıt yaptıran Sağlık-Sen üyeleri, söz konusu indirimden yararlanabilecek.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Ankara 1 No'lu Şube Başkanı Şenol Şahin, "Batı Koleji ile yapılan bu anlaşma Sağlık-Sen'in üyelerine sunduğu imkanların yeni bir halkasıdır. Üyelerimize yönelik hizmetlerimiz bundan sonra artarak devam edecektir." dedi.
Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Erdal Bolatçı ise eğitim hizmetlerine yepyeni bir anlayış getirecek olan Batı Koleji ile imzalanan protokolden memnun olduklarını belirterek, protokolden dolayı Batı Koleji yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler