Vatandaşların sağlıklı gıda tüketimi için denetim ve denetimlerin aralıksız bir şekilde sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri son kullanma tarihi geçmiş 3 bin 440 kilogram tavuk etine el koydu.
Güneykent Mahallesi'nde toptan ve perakende tavuk satışı yapan işyerinde Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimde, işyerinin açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığı tespit edildi. Zabıta ekipleri, yaptığı denetimde son kullanma tarihi geçen ve son kullanma tarihi belli olmayan 3 bin 440 kilogram tavuk etine el koydu.
Şahinbey Tarım İl Müdürlüğü ve Şahinbey zabıta ekipleri tarafından el konulan, son kullanma tarihi geçmiş olan tavuk etlerini Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde bulunan muhtelif hayvanların beslenmesinde kullanılmak üzere Hayvanat Bahçesi Müdürlüğü'ne teslim etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz