Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Arif Önkol, İskenderun maçında takımını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Urfaspor Futbol Şube Sorumlusu Arif Önkol ‘Neredeyse yarım asırlık hasret sona erdi. Özlem bitti. Urfaspor Bank Asya ligine yükseldi. Bizleri bu başarıda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’ dedi. Futbol Şube Sorumlusu Önkol Kocaelispor’un biletlerinin satışa çıktığını da duyurdu. Gruptaki rakip takımlara 8 ve 5 puan fark atan Urfaspor’un Futbol Şube Sorumlusu Arif Önkol, Kocaelispor maçının biletlerinin Emirgan durağı yanı, Belediye önü, Haşimiye medyanın da satışa çıktığını bilet fiyatlarının Kale arkası 5 TL, maraton 10 TL, Numaralı 15 TL, Gold 25 TL olarak belirlendiğini de sözlerine ekledi. Sezonun son maçı Kocaelispor maçında Şampiyonluk kutlaması da yapacaklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Önkol ‘Şampiyonluk kutlamamız oldukça renkli görüntülere sahne olacak. Birkaç sanatçı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şampiyonluk maçında ünlü bir sanatçıyla vatandaşlarımıza coşkulu bir şampiyonluk kutlaması yaşatacağız. Bu maçta 43 yıllık hasretin sona erişini kutlayacağız’ dedi.
Gülpınar'a Başsağlığı
Arif Önkol, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Devlet Eski Bakanı Merhum Eyyüp Cenap Gülpınar'ın ailesine başsağlığı diledi. Önkol 'Değerli büyüğümüz, Şanlıurfa Siyasetinin duayeni Eyyüp Cenap Gülpınar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum' dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz