YURTHABER

Kapat

Samsun'da 132 Bin 698 Paket Sigara İmha Edildi

Samsun'da polisin operasyonuyla yakalanan toplam 132 bin 698 paket sigara, 311 bin 900 adet makaron...

Samsun'da 132 Bin 698 Paket Sigara İmha Edildi

Samsun'da polisin operasyonuyla yakalanan toplam 132 bin 698 paket sigara, 311 bin 900 adet makaron ve 96 şişe içki savcılık kararıyla imha edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Nisan-15 Haziran 2013 tarihleri arasında 31 ayrı operasyonda ele geçen gümrük kaçağı 132 bin 698 paket sigara, 311 bin 900 adet makaron ve 96 şişe içti için savcılıktan imha kararı alındı. Daha önce Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edilen söz konusu kaçak sigaraların 15 Nisan 2013'de çıkan yeni yasa gereği Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından imhasına karar verildi. Çuvallar ve kolilere doldurulan kaçak ürünler Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Acar, Tarım Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü ve jandarma yetkililerinin gözetiminde Tekkeköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'ne götürülerek buradaki bir fabrikanın kazanında yakılarak imha edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat