YURTHABER

Elazığ
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sanica Boru Elazığspor’da Buruk Sevinç

1'lik skorla 1 puan alarak ayrılan Sanica Boru Elazığspor’da, buruk sevinç yaşandı.Sanica Boru Elazığspor Basın...

1'lik skorla 1 puan alarak ayrılan Sanica Boru Elazığspor’da, buruk sevinç yaşandı.

Sanica Boru Elazığspor Basın Sözcüsü Şerafettin Yıldırım, Elazığspor’un spor kamuoyu tarafından beğenildiğini belirterek, “Bizde takımımızı beğeniyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızla uyum içersinde olduğumuz gösterdi. Fenerbahçe maçında futbolcularımız ortaya koydukları futbol ile ne kadar güçlü olduklarını gösterdiler. Ancak 1-0 önde olduğumuz maçta, Bülent onun şutuyla yerde kalmasına rağmen Mehmet Topuz'un topu dışarı atmaması Fair-play kurallarına uymadı. Hakemin de bir müdahalesi olmayınca gol yedik ve Sedat kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Yapılan bu hareket tüm spor camiası tarafından eleştirildi. Bu da ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koydu. İçimizde buruk bir sevinç var. Fenerbahçe maçından bir puan aldık, bu da bizim için başarıdır. Şimdi önümüzde Trabzon deplasmanı var. Oraya da puan için gideceğiz" dedi.

Yıldırım, kendi sahaları onarımda olduğu için Trabzonspor maçı hazırlıklarını Erzurum'da yapacağını da sözlerine ekledi.

Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ise, oynanan oyundan son derce memnun olduğunu söyleyerek, “Çok sevinemedik. Fair-play kurallarına ve Fenerbahçe’ye yakışmadı. Eğer hakem sağlıklı karar verseydi sonuç farklı olabilirdi. Bu maçı unuttuk Trabzon maçı hazırlıklarına başladık, bu maçtan da puanlar almak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler