YURTHABER

Kapat

Şanlıurfa'da Camiler Doldu, Taştı

ŞANLIURFA, Hazreti Muhammed (SAV)'in doğum günü olarak kabul edilen Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlar, kentin simgesi olan Balıklıgöl platosundaki camilere akın etti.

Şanlıurfa'da Camiler Doldu, Taştı

ŞANLIURFA, Hazreti Muhammed (SAV)'in doğum günü olarak kabul edilen Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlar, kentin simgesi olan Balıklıgöl platosundaki camilere akın etti. Binlerce kişinin geldiği camilerde vatandaşlar Kur'an okuyup, şehitler için dua etti. Dergah Camisi'nde düzenlenen kandil programında Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Bodur, gecenin önemini belirten konuşma yaptı. Kandil programı okunan mevlit ile sona erdi.

Şanlıurfa da Camiler Doldu, Taştı 1Şanlıurfa da Camiler Doldu, Taştı 2Şanlıurfa da Camiler Doldu, Taştı 3

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat