Sarıkamış’ta "Asımın Nesli, Asrın Yürüyüşünde" sloganıyla gerçekleştirilecek Sarıkamış şehitlerini anma etkinlikleri öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy çalışmaları yerinde inceledi. Ay Yıldız tören alanında kar temizleme çalışmaları bitti. Allahuekber Dağları’nda şehit olan 90 bin askerin anısını yaşatmak için 5 kilometre yürüyüş yapılacak.
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde "Asımın Nesli, Asrın Yürüyüşünde" sloganıyla gerçekleştirilecek Sarıkamış şehitlerini anma etkinlikleri öncesinde etkinlik için yol güzergahlarda kar temizleme çalışması bitti.
İlçedeki Allahuekber Dağları’nda 104 yıl önce şehit olan 90 bin askerin 4-5-6 Ocak 2019 tarihlerinde anılması amacıyla yapılacak geniş kapsamlı törenler öncesi hazırlıklar sürdürülüyor.
Kızılçubuk mevkisinin zirvesinde başlayacak ve Ay Yıldızlı tören alanında sona erecek "Asımın Nesli, Asrın Yürüyüşünde" yürüyüşe on binlerce kişi katılacağı planlanılıyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz