Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, yenilenen şebekeler ile kayıp-kaçak oranında ciddi düşüşler sağlandığını söyledi.
Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, uzun yıllar önce yapılmış ve artık ihtiyaca cevap vermekte zorlanan içme suyu şebekelerini yenilediklerini bildirdi. Keleş, şunları söyledi: "Bu hafta içerisinde Arifiye Hanlı’da, Erenler Merkez Mahalle’de, Hataplı-Işıklar köylerinde, Karadere köyünde ve diğer bazı bölgelerde içme suyu şebeke döşeme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarına devam ettiğimiz şebeke çalışmalarında bugünün ihtiyaçlarından ziyade geleceğin ihtiyaçlarını karşılamasına önem veriyoruz. Bu amaç ile gerçekleştirdiğimiz şebeke yenileme çalışmalarının ayrıca kayıp-kaçak oranının azaltılması açısından da büyük önemi var."
Su tasarrufu konusunda çok hassas olduklarını da vurgulayan Keleş, “Yenilenen şebekeler sayesinde kayıp-kaçak oranlarında ciddi düşüşler sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz.” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz