Şehit annesi Tülay Emer, şehitliğe oğlunun muhabbet kuşuyla geldi. Adana protokolü, Kurban Bayramı arifesinde Asri Mezarlık içerisindeki Garnizon Şehitliği’ni ziyaret ederek şehit mezarlarına tek tek karanfil koydu.
Adana Vali Vekili İbrahim Avcı ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kurban Bayramı arifesinde şehit kabirlerini ziyaret etti. Avcı ve Aldırmaz burada şehit kabirlerine tek tek karanfil bırakarak ailelere sabırlar diledi.
Şehit aileleri ise protokolden akan kanın durdurulması isteğinde bulundu. Kur’an-ı Kerim’den ayetlerin okunduğu şehitlikte en dikkat çeken şey ise terörle mücadele için üniversite eğitimini yarım bırakarak askere giden ve Erzincan'ın Kemah ilçesi Olukpınar köyü kırsalında yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Er Abdullah Aydın Emer'in annesinin oğlunun muhabbet kuşunu da mezarlığa getirmesiydi.
Protokolün taziyelerini kabul eden anne Tülay Emer, oğlunun ‘Fikri’ adını verdiğe muhabbet kuşunun kenarında sessizce gözyaşı döktü.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz