Hatay Dörtyol'da bölücü PKK terör tarafından şehit edilen Şehit Binbaşı Erhan Dikmen memleketi Kırıkkale'de düzenlenen askeri törenin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Binbaşı Erhan Dikmen'in cenazesi ilk olarak Kırıkkale, törenin yapılacağı Nokta Camii'ne getirildi. Törene, şehidin yakınları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş, sivil ve askeri yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende duygusal anlar yaşandı. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı bir süre askerlerin omzunda taşınarak top arabasına konuldu. Törende, "Şehitler ölmez vatan bölünmez. Kahrolsun PKK" sloganları atıldı. Törenin ardından Şehit Binbaşı Erhan Dikmen'in cenazesi Kırıkkale'nin Sanayi Mahallesinde bulunan baba ocağına götürüldü. Ailesi, yakınları ve sevenleri ile helalleştirilen şehit binbaşının cenazesi daha sonra, Delice ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Bu arada, cenazenin geçiş güzergahında bomba ihbarı yapıldı. Yolu trafiğe kapatan emniyet güçleri hemen inceleme başlattı. Ekipler, yaptıkları incelemede bomba paniğine neden olan çantanın unutulmuş çocuk taşıma çantası olduğunu tespit etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz