YURTHABER

Kapat

Şehitliklerin etrafı taş duvar ile çevriliyor

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde Ağaçköy’de bulunan şehitliklerin etrafı taş duvar ile çevriliyor.Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, ’’Başkomutan Tarihi Milli Parkı Gelişim Projesi ve Tanıtım Faaliyetleri kapsamında gerekli ölçümlerin yapılmasının ardından şehitliğimizin etrafının taş duvar ile örülerek çevrelenme çalışmalarına başlanıldı.

Şehitliklerin etrafı taş duvar ile çevriliyor

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde Ağaçköy’de bulunan şehitliklerin etrafı taş duvar ile çevriliyor.
Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, ’’Başkomutan Tarihi Milli Parkı Gelişim Projesi ve Tanıtım Faaliyetleri kapsamında gerekli ölçümlerin yapılmasının ardından şehitliğimizin etrafının taş duvar ile örülerek çevrelenme çalışmalarına başlanıldı. Blediye Başkanımız Şemsettin Akağaç ile birlikte çalışmaları yakından takip ediyoruz. Amacımız Dumlupınar ilçemizin bir çok yerinde bulunan şehitliklerimizin çevre düzenlemelerini yapıp ziyarete gelen vatandaşlarımızın huzur içerisinde dua edebilmelerini sağlamak’’ diye konuştu.

Şehitliklerin etrafı taş duvar ile çevriliyor 1

Şehitliklerin etrafı taş duvar ile çevriliyor 2

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat