YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehzadeler Şehrinde Ramazanın Ilk Cuma Namazında Camiler Doldu Taştı

Şehzadeler şehri Manisa'da, ramazanın ilk cuma namazını kılmak isteyenler, başta Sultan, Muradiye ve Hatuniye olmak...

Şehzadeler Şehrinde Ramazanın Ilk Cuma Namazında Camiler Doldu Taştı

Şehzadeler şehri Manisa'da, ramazanın ilk cuma namazını kılmak isteyenler, başta Sultan, Muradiye ve Hatuniye olmak üzere tarihî camilere akın etti. Bu sene ramazanın ilk gününün cumaya denk gelmesi sebebiyle camiler doldu taştı.

Namaz vaktinden çok önce Sultan Camisi'ne giden vatandaşlar, külliyesinde bulunan şadırvanda abdest almak için kuyrukta beklemek zorunda kaldı. Cami içinde yer bulamayanlar, dışarıdaki namazgâha serilen hasırlar ve evlerinden getirdikleri seccadeler üzerinde saf tuttu. Cemaat arasında çok sayıda çocuk da vardı. Aile büyükleriyle gelen çocuklar, ramazanın huzurlu atmosferini ve toplulukla namaz kılmanın manevi heyecanını babaları, ağabeyleri ve dedeleriyle paylaştı. Yaşlılar da sıcak havaya rağmen cemaatin arasında yerini aldı. Yardımlaşma duygusunun doruğa çıktığı ramazanda, namazı çıkışı cami ve Kur’ân kursları için cemaatten yardım toplandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler