Serdivan Belediyesi 3’üncü defa CEBIT fuarına katılarak stant ziyaretçilerini ağırlıyor. Serdivan Belediyesi Kentsel Otomasyon Projesi'nin tanıtıldığı fuarda katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
SEKOP projesi ile beraber Kent Bank sisteminin de anlatıldığı Serdivan Belediyesi standını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ziyaret etti. Serdivan Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi alan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, SEKOP projesini beğendiğini ifade etti.
Proje kapsamında Serdivan’ da 2 bin adet cadde ve sokağın fotoğraflandığını belirten yetkililer bu bilgilerin Belediye veri tabanına aktarıldığını belirterek vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için, bina, cadde ve sokak verilerinin hazırda bulunduğunu kaydetti. Serdivan Belediyesi yetkilileri gerek duyulması durumunda sözlü olarak anlatımdan ziyade fotoğrafları görerek daha iyi çözüm geliştirebildiklerini ifade etti. Dijital arşiv uygulaması ile birlikte Serdivan Belediyesine gelen vatandaşların evrakları arşivde aranmayarak bilgisayarla tek tuşla ulaşmak mümkün olduğu belirtildi. Yönetim Bilgi Sistemi ile Coğrafi Bilgi Sistemi arasında entegrasyon yapılarak belediye birimleri arasında koordinasyon sağlanabilirken proje ile günlük hatta anlık verilere de ulaşmak mümkün. Ayrıca bir afet anında kimin nerede olduğundan, ihtiyaçlara kadar, riskli alanlardaki insan hareketlerine kadar her türlü bilgiye ulaşmanın daha kolay olacağı projenin tanıtımlar devam ediyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz