YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Seyyah Bizim İller" Projesi

Gümüşhane'de yürütülen, "Seyyah İller" projesi kapsamında Bayburt'a gezi düzenlendi.

Gümüşhane'de yürütülen, "Seyyah İller" projesi kapsamında Bayburt'a gezi düzenlendi.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca uygulanan, "Seyyah İller" projesinin Gümüşhane'de de uygulandığını belirtti.

Proje kapsamında Gümüşhane'den 80 kişinin katılımıyla Bayburt'a gezi düzenlendiğini vurgulayan Aslan, şöyle devam etti:

"Proje kapsamında çocuk ve gençlere yönelik düzenlediğimiz tarihi, doğa ve turistik yerleri gezip görmeleri amacıyla ücretsiz günü birlik geziler düzenliyoruz. 14-26 yaş arası bütün çocuk ve gençlere açık olan bu gezilerimize katılmak isteyenlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini yürüten Gençlik Merkezi'ne başvurmaları yeterli olacaktır. Bayburt'a giden kafile, Osman Gazi Türbesi, Bayburt Kalesi, kent merkezi ve Aydıntepe ilçesindeki yer altı şehrini gezdi."

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler