Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurten Canbazoğlu, Karasu ilçesini ziyaret etti.
Hürriyet köyünde muhtarlık tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Canbazoğlu, devletin üreten çiftçilere destek olduğunu belirterek, kurum olarak vatandaşların bilinçlendirilmesine yönelik her türlü çalışmanın içinde olduklarını ifade etti.
Halk Eğitim Merkezi'ndeki bayanları da ziyaret eden Canbazoğlu, gençlerin mutlaka sigortalı olması gerektiğini vurgulayarak, "Bugünkü sağlığınızı yarın bir sebepten dolayı kaybedebilirsiniz. Yaptığınız el işlerini değerlendirmeniz primlerinizi de ödemenize katkı sağlar. Yeter ki sizler kararlı olun" dedi.
Muhabir: Erol Ulu / Salih Eren
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz