YURTHABER

Kapat

Siirt Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

Siirt Belediyesi yeni hizmet binasına kavuşuyor. Binanın ilk temel kazısı düzenlenen törenle yapıldı.

Siirt Belediyesi yeni hizmet binasına kavuşuyor. Binanın ilk temel kazısı düzenlenen törenle yapıldı.

Belediye hizmet binasının arkasındaki ilk kazıyı, iş makinesini kullanan Belediye Başkanı Selim Sadak yaptı.

Sadak, hizmet binasının iş adamı Fadıl Akgündüz tarafından yaptırılacağını belirterek, Akgündüz'ün daha önce de başta itfaiye aracı olmak üzere belediyeye çeşitli katkılarda bulunduğunu söyledi.

Hizmet binasının kazı çalışmalarına başladıklarını ifade eden Sadak, "Sayın Akgündüz hiçbir şey beklemeden, hiçbir karşılığı olmadan bu binayı yapacak. Kendisi Siirt'i seviyor ve belediyenin çaresiz olduğunu biliyor. Bu hizmet binasını 6 ila 8 ayda tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Sadak, yeni otogarın da daha önce açıkladıkları yerde yapılacağını, çalışmalarını halka anlatmak üzere "Halkla Buluşmalar" adıyla mahalle şenlikleri düzenleyeceklerini söyledi.

Yeni hizmet binasının 10 bin 200 metrekare kapalı alana sahip olacağı belirtildi.

Muhabir: Ayhan Mergen/ Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat