Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nce (SİSKİ) Bağtepe Mahallesi'nde yapılan kanalizasyon şebekesi yapım çalışması tamamlanma aşamasına geldi.
SİSKİ Müdürlüğü tarafından, Bağtepe Mahallesi'nde Mayıs ayında başlatılan altyapı çalışmalarıyla, 3 bin 300 metre uzunluğunda 200 milimetre çapında yeni kanalizasyon şebekesi yapım çalışlarının 2 bin 500 metrelik bölümü tamamlanırken, kalan bölümünün ise Ramazan ayı başında tamamlanacağı belirtildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz