Şike duruşmasında tiki olan bir sanık kürsüye çıktığı sırada tuhaf hareketler yapmaya başlayınca mahkeme başkanı salondan çıkmasına izin verdi.
Davanın tutuksuz sanıklarından Şükrü Ongan, mütalaaya karşı savunmasını yapmak üzere sanık kürsüsüne çağrıldı. Ancak şeftaliye karşı tiki bulunduğu öğrenilen Ongan’ın kürsüye geldiği sırada avukatlardan biri ‘şeftali’ dedi. Bunun üzerine Ongan, titremeye ve tuhaf hareketler yapmaya başladı. Bu durum karşısında önce şaşıran mahkeme başkanı Mehmet Ekinci’ye sanığın tikinin olduğu belirtildi. Başkan Ekinci, Ongan’a, “Dışarı çık biraz rahatla.” dedi.
Ongan dışarı çıkarken mahkeme başkanı Ekinci, kimin başlattığını sordu. Sanık avukatlarından biri el kaldırarak kendisinin söylediğini belirtti. Başkan Ekinci de avukata, “Esas seni dışarı çıkarmak lazım.” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz