Adıyaman'ın Sincik-Kahta karayolunda meydana gelen çökme nedeniyle karayolları ekipleri tarafından onarılan yol, yaklaşık bir hafta sonra yeniden çöktü.
Geçtiğimiz günlerde yağışlardan dolayı Sincik'e bağlı Ayengin Mahallesi Karasu mevkiinde, Sincik-Kahta karayolunda çökme meydana gelmişti. Çökme nedeniyle tek yönlü sağlanan ulaşımda, sürücüler sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek yolun yapılmasını istedi. Karayolları ekipleri tarafından onarılan yol bir hafta sonra yine çökerken, ekipler, bozulan yolda yeniden onarım çalışması başlattı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz