YURTHABER

Sivas
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivas’ta 218 kilo 907 gram esrar ele geçirildi

Sivas Emniyet Müdürlüğü, yaptığı operasyonla 218 kilo 907 gram esrar ele geçirdi.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

Sivas Emniyet Müdürlüğü, yaptığı operasyonla 218 kilo 907 gram esrar ele geçirdi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yol kontrolleri kapsamında doğu illerinden gelen bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramalarda yüklü miktarda esrar bulundu.
Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, ele geçirilen esrar maddeleriyle birlikte toplantı düzenleyerek operasyon hakkında bilgi verdi.
Uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı öğrenilen araçta zulalanmış 218 kilo 907 gram esrar ele geçirildiğini kaydeden Seyhan, olayla ilgili gözaltına alınan zanlı F.A.'nın (36) çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını bildirdi.
Çalışmaların ciddi ve titiz bir şekilde devam edeceğine dikkat çeken Seyhan, Suçla mücadelede yapılması gereken her türlü yasal konuları da yapmaktan geri kalmayacaklarını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Şarkışla’da jandarma ve emniyetin ortak çalışmasıyla 16 kilogram esrar ele geçirildiğini, bu olayla ilgili 3 kişinin tutuklandığını hatırlatan Seyhan, uyuşturucu konusunda özellikle üniversite öğrencilerinin dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu. Yuvalarından ayrılan öğrencilerde arkadaş bulamama, ildeki uyumsuzluklar gibi sorunların uyuşturucu satıcılarının iştahını kabarttığına değinen Seyhan, üniversite öğrencilerinden bu konuya dikkat etmelerini istedi. “Herkesten sigara almayın, tanımadığınız, bilmediğiniz kişilerin evlerine veya davetlerine katılırken uyanık olun” uyarılarında bulunan Seyhan, “Çünkü bu hap konusu da ciddi bir yara. Ne olursa olsun biz emniyet müdürlüğü olarak onların ve ailelerin mağdur olmaması için elimizden gelen tüm çalışmayı özveriyle sürdüreceğiz. Ancak çocuklarımızın ve ailelerin de kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeleri ve bu konuda hassas olmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler