YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta iddiası bulunmayan iki takımın mücadelesinde Yeni Malatyaspor, Kırklarelispor'u 3-1...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta iddiası bulunmayan iki takımın mücadelesinde Yeni Malatyaspor, Kırklarelispor'u 3-1 yendi.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Kırklarelispor karşısında takımın iyi bir mücadele ortaya koyduunu kaydederek, “Malatya’da taraftarımızın karşısında oynadığımız son maçtı. Hem sonuç hem de futbol olarak taraftarlarımızı memnun etmek istiyorduk. Aşırı sıcağa rağmen futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Özellikle ilk yarıda atak yönünden çok etkiliydik. İkinci yarıda da zaman zaman iyi işler oldu ama havanın sıcak olması her iki takımada çok fazla izin vermedi. Ama genel anlamda futbolcularımızın ortaya koydukları mücadele, oyun disiplini play off yolunda önemli bir deneyim oldu” dedi.

Tecrübeli teknik adam, takım olarak play off’a hazırlandıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Yeni Malatyaspor ve Malatya şehri olarak güzel bir futbol yılı yaşamak istiyoruz. Tabi bunun yolu da play off’tan geçiyor. Play off’larda Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Bu anlamda futbolcularıma çok güveniyorum. İnşallah hepimiz mutlu bir son yaşarız.”

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem ise, kısıtlı bütçelerle kurulan bir takım olmalarına rağmen ligde bütün takımlara karşı iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “İyi bir takım olduğumuzu göstermek adına buraya geldik. Üst sıralardaki takımlara karşı her zaman iyi sonuçlar almıştık. Futbol şehri olan Malatya’ya da iyi bir takım olduğumuzu göstermek istiyorduk. Oyuna da iyi başladık. Her şey yolunda giderken, kritik ve ofsayt kokan bir pozisyonda gol yedik. Golden sonra demoralize olduk. Toparlanmaya çalıştık ama 2-0 oldu. Oyunun hakkı bu olmamalıydı. Sezon başından beri tek düşüncemiz iyi futbol oynamak. Bunu da başardık” diye konuştu.

Erdem, Yeni Malatyaspor’a play off sürecinde başarılar dileyerek, “Malatya futbol şehri. İnşallah Yeni Malatyaspor başarılı olur. Şehriyle, futbol kültürü ve camiasıyla bunu hak ediyorlar” ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler