Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Galatasaray’dan Serkan Göksu ile anlaştı.
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Galatasaray’dan Serkan Göksu ile her konuda anlaşmaya vardı. 20 yaşındaki genç oyuncunun birkaç gün içerisinde Malatya’ya gelerek, takımla sözleşme imzalaması bekleniyor. Genç oyuncu, geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor'da kiralık olarak forma giymişti.
Yeni Malatyaspor şuana kadar dış transferde Kartalspor’dan kaleci Erşen Çilingir ve Balıkesirspor’dan ofansif orta saha oyuncusu Özcan Dağ’ı kadrosuna kattı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz