YURTHABER

Çorum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlu’da yollara buzlanmaya karşı solüsyon

Yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Sungurlu Belediyesi, yollarda oluşan buzlanmaya karşı buz çözücü solüsyon kullanmaya başladı.Sungurlu belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yollarda yaşanacak buzlanmaya karşı solüsyon çalışması yapılıyor.

Sungurlu’da yollara buzlanmaya karşı solüsyon

Yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Sungurlu Belediyesi, yollarda oluşan buzlanmaya karşı buz çözücü solüsyon kullanmaya başladı.
Sungurlu belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yollarda yaşanacak buzlanmaya karşı solüsyon çalışması yapılıyor. İlçe merkezi ve mahallelerde kullanılan solüsyon ile yollarda hem buzun çözülmesi sağlanacak hem de 72 saat boyunca buzlanmanın oluşması engellenecek.
Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, kar ve buzla mücadelede Sungurlu Belediyesi olarak gerekli önlemlerin alındığını kaydetti. Başkan Şahiner; "Yol ve kaldırımlardaki buzun etkisini kısa sürede yok etmek için solüsyon uygulaması yapıyoruz. Uygulamanın çevreye herhangi bir zararlı etkisi yok. Solüsyon kullanımı tuz ve kum serpme uygulamasına göre daha kolay. Tuzun asfaltta ve kaldırımda meydana getirdiği deformasyonu ayrıca önlemiş olacağız. Ürün likit olması nedeni ile yüzeye püskürtme şeklinde yapılıyor ve daha etkili bir uygulama sağlanıyor’’ şeklinde konuştu.

Sungurlu’da yollara buzlanmaya karşı solüsyon

Sungurlu’da yollara buzlanmaya karşı solüsyon

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler