YURTHABER

Kapat

Şüpheli kişi ve araçlar üzerinde denetimler devam ediyor

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından durumundan şüphelenilen kişi ve araçlar üzerinde denetimler devam ediyor.Şehir merkezine 15 dakika mesafede olan Adıyaman Karadağ Hatıra Ormanlık alan içerisi ve çevresinde polis ekipleri tarafından asayiş denetimi yapıldı.

Şüpheli kişi ve araçlar üzerinde denetimler devam ediyor

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından durumundan şüphelenilen kişi ve araçlar üzerinde denetimler devam ediyor.
Şehir merkezine 15 dakika mesafede olan Adıyaman Karadağ Hatıra Ormanlık alan içerisi ve çevresinde polis ekipleri tarafından asayiş denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde ormanlık alan içerisinde bulunan yol kenarlarında araç içerisinde oturan şahısların üst aramaları, GBT sorgulaması yapılırken araçlarda ise aramalar gerçekleştirildi.
Yapılan denetimler kapsamında her hangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken denetimlerin sıklıkla devam edeceği belirtildi.

Şüpheli kişi ve araçlar üzerinde denetimler devam ediyor 1

Şüpheli kişi ve araçlar üzerinde denetimler devam ediyor 2

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat