Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye’nin Rasulayn ilçesindeki huzurlu ortam ilçe halkını mutlu etti.
Suriye’nin birçok yerleşim alanında yaşanan iç savaşın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye’ye bağlı Rasulayn ilçesinde yaşanmaması en çok Ceylanpınar halkını mutlu etti. Suriye’ye bağlı Rasulayn ilçesinin Suriye’nin diğer kentlerine göre huzurlu ve sessiz olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Aziz Baydil, “Sınır komşumuzdaki huzurlu ortamdan dolayı oldukça mutluyuz. İnşallah Rasulayn halkının huzuru bozulmaz. Suriye’de bulunan diğer yerleşim alanlarında yaşayan halkların huzura kavuşmaları için dua etmeliyiz” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz