Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, İŞ-KUR bünyesinde Suşehri Belediyesi’nde çalışan elemanlarının sürelerinin 2 ve 6 ay süreyle uzatıldığını söyledi.
İŞ-KUR adına çalışan işçilerin belediyeler açısından çok önemli ve belediyeler açısından bir can simidi olduğunu belirten İlçe Belediye Başkanı Sedat Sel, “Belediyemiz bünyesinde, çevre temizliği, kamusal altyapı ile birlikte park ve bahçe düzenlemesi adı altında toplam 75 kişi çalışmaktadır. Bu çalışan personellerden 40 tanesi Temmuz ayında işbaşı yapmış olup, diğer 35 kişi ise Ekim ayında çalışmalarına başlamıştır. 31 Aralık 2012 tarihinde sona erecek olan bu projelerimizden bazıları 2 ay, bazıları ise 6 ay uzatılmış olup, Bu hem belediyemiz, hem de çalışan İŞ-KUR personelimiz açısından çok önemli olmuştur. Bu konuda belediyelere büyük destek veren, İŞ-KUR çalışanlarının süresinin kış sezonunda uzatılmasında büyük emeği olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik başta olmak üzere, müsteşarımıza ve İŞ-KUR Sivas il müdürümüz ve tüm personeline teşekkür ediyorum” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz