Talas’ta faaliyet gösteren Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.
Üç siyasi partinin ortaklaşa organize ettiği, AK Parti İlçe Başkanı Av. Faruk Karakaya’nın ev sahipliğinde buluşan siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeğinin ardından ilçenin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, “Bizler Türk Milliyetçileri olarak milletimizin, Talasımızın yararına olan her konuda olumlu tavrımızı sergileriz. Asla kuru kuruya muhalefet yapmayız.Bu mübarek günde iftar vesilesi ile birlik ve beraberlik adına burada bulunan İlçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, ev sahipliği yapan Faruk Beye, ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Talas İlçe Başkanı Menduh Bektemir de, geçmiş 12 Eylül olaylarına atıfta bulunarak O dönemlerin nedenli zor günler olduğunu, milletçe birlik ve beraberlik için Cumhuriyetle birlikte demokrasi adına kazanımların hep birlikte korunması gerektiğini vurgulayarak,”Ramazan ayında iftar yemeğinde burada bulunan başta ev sahipliğini üstlenen Faruk Bey olmak üzere ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
AK Parti Talas İlçe Başkanı Av. Faruk Karakaya ise, “Her ne kadar farklı siyasi görüşlere sahip olsak ta hepimizin ortak buluşma noktası milletimizin refahı,huzuru birlik ve beraberliğidir. Bu noktadan hareketle omuzlarımızdaki yükün farkında olduğumuzu belirtmek isterim. Birlik beraberlik ve dayanışma adına bu gün burada iftar yemeğinde bir araya gelerek hep birlikte sergilediğimiz dayanışma örneğinin dalga dalga tüm memleketimize ve İslam coğrafyasına yayılması temennisi ile, bu buluşmada emeği geçen Cumhuriyet Halk Partisi Talas İlçe Başkanı Menduh Bektemir ve yönetim kurulu üyelerine, Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan ve değerli yöneticilerine,Talas Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Şahin’e teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Üç siyasi partinin birlikte organize ettiği AK Parti Talas İlçe Başkanı Av. Faruk Karakaya’nın ev sahipliğinde Talas Harman mahallesinde bulunan tarihi restoran da düzenlenen iftar yemeğine Talas Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Şahin,Cumhuriyet Halk Partisi Talas İlçe Başkanı Menduh Bektemir,Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Siyasi parti ilçe başkanları yemeğe katılan parti yöneticileri, yemeğin geleneksel hale getirilmesi temennisi ile iftardan ayrıldılar.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz