Türk Kızılayı Taşova Şube Başkanı Özgür Özdemir, 2012 yılında Samsun Kan Merkeziyle düzenledikleri kampanyalar kapsamında 346 ünite kan topladıklarını bildirdi.
Özdemir, yaptığı açıklamada, Samsun Kan Merkezi ile 3 kez kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.
Kampanyalara destek veren Taşova halkına teşekkür eden Özdemir, "Düzenlemiş olduğumuz bu kampanyalarda 346 ünite kan bağışı aldık. Bir kan bağışı bir hayat demektir. Kan üretilemeyen bir dokudur ve halen tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. Kan bağışı hem toplumsal hem kişisel açıdan çok önemlidir. 2013 yılında da bu tür faaliyetleri sürdüreceğiz" dedi.
Muhabir: Tevfik Öztürk / Fatma Kalay
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz