YURTHABER

Zonguldak
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TCSG 86 Komutanlığı denetimlerini sürdürüyor

TCSG 86 Komutanlığı denetimlerini sürdürüyor.TCSG 86 Komutanlığınca 30 Aralık 2020 tarihi saat 10:00 ile 23:59 arasında "Kolluk birimlerinin görev, yetki ve sorumlulukları çerçevesinde suç ve suçlu ile mücadelesindeki kararlılığını her alanda hissettirerek görünür olunması amacıyla huzur uygulaması görevi gerçekleştirildi.Sahil Güvenlik 86 kontrol botu ve kara aracıyla yapılan huzur uygulamasında TCSG-86 Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan liman, balıkçı barınakları, sahil ve plajlarda kontrol/denetimler yapıldı.Gerçekleştirilen kontrol/denetimler sonucunda 116 vatandaşa Kihbi (Uyap) sorgulaması yapıldı.

TCSG 86 Komutanlığı denetimlerini sürdürüyor.
TCSG 86 Komutanlığınca 30 Aralık 2020 tarihi saat 10:00 ile 23:59 arasında "Kolluk birimlerinin görev, yetki ve sorumlulukları çerçevesinde suç ve suçlu ile mücadelesindeki kararlılığını her alanda hissettirerek görünür olunması amacıyla huzur uygulaması görevi gerçekleştirildi.
Sahil Güvenlik 86 kontrol botu ve kara aracıyla yapılan huzur uygulamasında TCSG-86 Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan liman, balıkçı barınakları, sahil ve plajlarda kontrol/denetimler yapıldı.
Gerçekleştirilen kontrol/denetimler sonucunda 116 vatandaşa Kihbi (Uyap) sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulamalar neticesinde aranma kaydı olan herhangi bir şahsa rastlanılmadı.
Huzur uygulaması sonucunda 10 adet özel tekne ve 8 adet balık avlama teknesi kontrol edildi. Yapılan kontrol/denetimler neticesinde bir balık avlama teknesine "Gemilerin Teknik Yönetmeliği" madde 5/3/e’ye muhalefet ederek "Denize Elverişlilik Belgesi"nin yıllık sörvey süresinin geçmesinden dolayı "Seferden Alıkoyma" tutanağı düzenlenerek Zonguldak Liman Başkanlığı’na sevk yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler