Tepebaşı Belediyesinden milli sporcuya engelli araç.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda sol kol 90 kiloda birinci olan ve Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası kadrosuna seçilen Bircan Özkomanova'ye Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç akülü araç hediye etti.
Tepebaşı Belediyesi gerçekleştirdiği törenle 9 akülü araç, 3 Manuel araç engelli vatandaşlara dağıttı.. Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleşen törende konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, "Eskişehir'de gerçekleştirdiğimiz akülü araç yardımlarımız devam ederken Türkiye'de gerçekleştirdiğimiz yardımlarla bu önemli konuda kamuoyu oluşturduk. Bizlere gelen yardımlar engelli kardeşlerimizin hayallerini gerçekleştirmek için seferber edilmeye devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi engelliler için gerçekleştirdiği her projede engelli bireyin günlük yaşam içinde daha fazla yer almasını sağlayarak onların kendilerine olan güvenlerini arttırmayı amaçlıyor" dedi.
Araçlarını alan aileler ve engelli vatandaşlar gerçekleşen bu yardım için Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a teşekkür ettiler.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz