Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyon Terim, daha sonra Mahalli İdareler Eğitim ve Konferans Salonu, Doğa ve Kültür Köyü inşaatı ile Hasan Doğan ve İsmail Dikmenli spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu. Terim, Hasan Doğan Spor tesislerinde bulunan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin Kastamonu Şubesi'nin açılışını da gerçekleştirdi.
Türkiye'de futbolun tabana yayılması ve 5-6 yaşlarında oynanmaya başlamasını isteyen Terim, bunun sağlanması için geliştirilen projelerden olan 'Futbol YİBO' projesinin start verileceği Taşköprü İlçesi'ndeki YİBO'da incelemelerde bulunmak üzere bu ilçeye gitti.
FOTOĞRAF
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz