YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tokat'ta "torbacı" operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

Tokat'ta "torbacı" operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

Tokat merkez ve Reşadiye ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Tokat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yürütüldü.

Kent merkezi ve Reşadiye'de belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, 992,08 gram skunk, 39 gram esrar ve 2 kök Hint keneviri ele geçirdi.

Operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler