Şanlıurfa’da, yapımı 11 ay önce başlayan Topçu Meydanında sona gelindi. Topçu Meydanı Projesi kapsamında yapımı planlanan 1050 kapasiteli otoparkın büyük bölümü hizmete girdi. Büyükşehir yolundaki Şanlıurfa için otoparkın devreye girmesiyle Bahçelievler ve Atatürk Bulvarında trafiği rahatlatacak projede bazı alanların yıkılıp tekrar yapılması vatandaşların dikkatini çekti.
Topçu Meydanında kaba inşaat tamamlanırken otopark kullanıma açıldı. Kaba inşaat çalışmaları biterken meydanda yer alan beton platform şeklindeki yerler yıkıldı. İddiaya göre, Topçu Meydanı esnafı “yapıların tavanlarında çökme meydana geldi, kolonları o yapıyı kaldıracak düzeyde değil gece gelip yıkmışlar” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz