YURTHABER

Kapat

Törün'den gövde gösterili adaylık açıklaması

MHP ilçe başkanı Fazıl Törün ilçe başkanlığından istifa ederek, MHP Sultanhisar belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Törün'den gövde gösterili adaylık açıklaması

Sultanhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı Fazıl Törün ilçe başkanlığından istifa ederek, MHP Sultanhisar belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Fazıl Törün'ün Sultanhisar NYSA Otelde gerçekleştirdiği basın toplantısına,MHP Sultanhisar İl Genel Meclisi Orhan Karasuoğlu, Sultanhisar Ziraat Odası Başkanı Bilal Talha, Sultanhisar MHP İlçe Başkanı Salih Haylaz, MHP Sultanhisar Kadın Kolları Başkanı Münevver Akın,MHP Atça Belde Başkanı Mustafa Ödemiş, Atça Belediye Meclis Üyeleri, A. Menderes Tunca ve Mehmet Demirağ, Salavatlı Belde Başkanı Birol Umut, Mahalle ve Köy Muhtarları, partililer katıldı.

Dört yıldır sürdürdüğü Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığını MHP genel merkezinden gelen genelge doğrultusunda 25 Ağustos'da Sultanhisar Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı dilekçesini verdiğini belirten Törün, "Öncelikle görev yaptığım bu sürede çalışmalarıma yardımcı olan değerli parti üyelerimize,il başkanıma Sayın Milletvekilim Ali Uzunırmak olmak üzere milletvekillerimize teşekkür etmek istiyorum. Lise yıllarında tanıştığım Ülkücü Hareket içersinde başta Sultanhisar’ımız olmak üzere ülkeme nasıl hizmet edilmesi gerektiğini düşünerek yetiştim. Uzun yıllar başarılı öğretmenlik hayatımdan sonra halkımızın teveccühü ile ekibimle birlikte on yıl boyunca Sultanhisar Belediye Başkanı olarak halkımıza çok güzel, çok kalıcı hizmetlerde bulunduk. Aydın ilimizin büyük şehir olmasından dolayı ilçemiz köyleri ve beldeleriyle birlikte 22.000 nüfuslu bir ilçe haline geldi. Özel iklimi ile, yetiştirdiği sebze meyve çeşitleri ile, kaynak suları ile,mevcut yüksek okulları ile,NYSA ve AKARAKA antik kentleri ile gelecek vaad eden ilçemizin çok iyi yöneticilere ihtiyacı olduğu da bir gerçektir. Sultanhisar’ımıza hizmet etmek amacıyla Milliyetçi Hareket Partisinden Sultanhisar Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum" dedi.

Önümüzdeki günlerde ekibi ile birlikte hazırlayacakları projelerini kamuoyuna açıklayacaklarını söyleyen Törün şöyle konuştu: Geçmişte bir çok örneğini gördüğümüz gibi ‘’Boş bir çuvalın dik durması zordur.’’ Sözünden hareketle halkımıza hep doğruları söyleyerek birlik beraberlik içerisinde hizmet yarışında olacağız. Hep dolu olacağız hep dik duracağız. Halkımızdan her zaman ‘’Asiller idare eder,acizler şikayet eder,basitler ise iftira eder.’’ halk sözünü hatırlatarak çalışan iyi idareciler ile hizmeti engelleyenleri ayırt etmelerini isteyeceğiz. Bunca yıllık bilgimi, tecrübemi halkımızla paylaşarak hep daha iyisini yapmak yarışında olacağım. Tabi ki hedefimiz birlik ve beraberlik içinde Sultanhisar Belediye Başkanlığını kazanarak Milliyetçi Hareket Partisini Sultanhisar’da başarılı kılmaktır. Bununda halkımızın desteği ile başaracağımıza yürekten inanıyorum. Geçmiş yıllarda olduğu gibi önce ‘’Gönüllerin Başkanı’’ olmak için çalışacağım. Seçimde Sultanhisar belediye başkanlığı için aday olacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat