YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maç için bu şehre gitti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında yarın deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maç...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında yarın deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maç için bu şehre gitti.
Mersin maçı için THY’ye ait özel uçakla saat 16.00’da Trabzon Havalimanı’ndan Adana’ya uçan bordo-mavili kafilede 18 futbolcu yer alıyor.
Milli takımda yaşadıkları sakatlık nedeniyle durumları belirsizliğini koruyan Giray Kaçar ve Burak Yılmaz kafilede yer alırken, yine milli takımdan sakat dönen Glowacki Mersin’e götürülmedi.
Bordo-mavililerin 18 kişilik Mersin kafilesinde şu futbolcular yer alıyor: Tolga Zengin, Burak Yılmaz, Giray Kaçar, Barış Ataş, Adrian, Volkan Şen, Mustafa Yumlu, Zeki Ayvaz, Didier Zokora, Gustavo Colman, Marek Cehc, Ondrej Celutska, Serkan Balcı, Sercan Kaya, Aykut Akgün, Halil Altıntop, Paulo Henrique ve Alanzinho.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler