YURTHABER

Gümüşhane
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trafik çocuk eğitim parkında çalışmalar sürüyor

Gümüşhane’de Valilik koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresi desteğiyle yapılan ‘trafik çocuk eğitim parkında’ çalışmalar devam ediyor.Uygulama ile kentteki kreşler, ana okulları ve ilkokullarda eğitim gören çocukların trafik bilincini geliştirmek, çağdaş bir trafik kültürü kazandırabilmek amacıyla teorik olarak verilen eğitimleri pekiştirmek için pratik ve görsel olarak tüm çocuklara eğitim verilmesi ve yetiştirilecek yeni nesille önümüzdeki yıllarda oluşması muhtemel trafik kazalarını önlemek hedefleniyor.Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Kamuran Taşbilek, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun, insanı önceleyen ve insan odaklı trafik anlayışının hakim kılınmasına yönelik direktifleri çerçevesinde yapımına başladığımız Gümüşhane Trafik Çocuk Eğitim Parkında, ilimizde eğitim öğretim gören ve geleceğimizin teminatı olan anaokulları ve ilkokullardaki çocuklarımızın trafik bilincini geliştirmek, çağdaş bir trafik kültürü kazandırabilmek, evrensel trafik değerlerine yönelik farkındalık oluşturmak, teorik olarak verilen eğitimleri pekiştirmek ve gelecek yıllarda ülkemizi trafik değerleri ve kuralların uygulanması noktasında çok özellikli ve üstün bir konuma getirmek amaçlanmaktadır.

Trafik çocuk eğitim parkında çalışmalar sürüyor

Gümüşhane’de Valilik koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresi desteğiyle yapılan ‘trafik çocuk eğitim parkında’ çalışmalar devam ediyor.
Uygulama ile kentteki kreşler, ana okulları ve ilkokullarda eğitim gören çocukların trafik bilincini geliştirmek, çağdaş bir trafik kültürü kazandırabilmek amacıyla teorik olarak verilen eğitimleri pekiştirmek için pratik ve görsel olarak tüm çocuklara eğitim verilmesi ve yetiştirilecek yeni nesille önümüzdeki yıllarda oluşması muhtemel trafik kazalarını önlemek hedefleniyor.
Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Kamuran Taşbilek, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun, insanı önceleyen ve insan odaklı trafik anlayışının hakim kılınmasına yönelik direktifleri çerçevesinde yapımına başladığımız Gümüşhane Trafik Çocuk Eğitim Parkında, ilimizde eğitim öğretim gören ve geleceğimizin teminatı olan anaokulları ve ilkokullardaki çocuklarımızın trafik bilincini geliştirmek, çağdaş bir trafik kültürü kazandırabilmek, evrensel trafik değerlerine yönelik farkındalık oluşturmak, teorik olarak verilen eğitimleri pekiştirmek ve gelecek yıllarda ülkemizi trafik değerleri ve kuralların uygulanması noktasında çok özellikli ve üstün bir konuma getirmek amaçlanmaktadır. Çok hızlı bir çalışmayla 15 - 20 gün içerisinde bitirilmesine ve çocuklarımızın hizmetine sunulmasına gayret edilmektedir” dedi.

Trafik çocuk eğitim parkında çalışmalar sürüyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler