Tunceliler ve Ali Hıdır Dinç’in acı günü
ADANA( İkrarHaber)-Bir kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman ,Tuncelili Ali Hıdır Dinç’in hanımı Melek Dinç tüm sevenlerini acıya boğdu.
10 Ocak 2013 günü Adana’nın emek mahallesinde bulunan Ablası’gile giderken,Seyhan Tıp merkezi yakınında bir Kalp krizi geçirmesi sonucu yola yığılıp kalan,Melek Dinç’e ilk müdahale Seyhan Tıp merkezinde yapıldığı ancak sonuç alınmayınca ,daha sonra devlet hastanesine kaldırılıyor ve tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumduğu,yakınları tarafından bildirildi.
Dinç Ailesini bu acı günlerinde yalnız bırakmayan Adana CHP siyasetinin önde gelenleri,Tuncelili hemşerileri ve tüm sevenleri Ali Hıdır Dinç’i yalnız bırakmadılar.
İkrar Haber adına Yusuf Kahraman olarak Merhum Melek Dinç hanım efendiye haktan rahmet yakınlarına sabırlar dileyerek acılarını paylaşıyoruz.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz