ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
Gökhan, mesajında, kentin doğal zenginliğinin yüzyıllar öncesinden bugünlere ulaşan tarihi, kültürel mirasıyla turizm alanında yerli ve yabancı çevrelerce büyük ilgi gördüğünü bildirdi.
Çanakkale'nin tarihi değerleri ve coğrafyasının sunduğu eşsiz doğal güzelliklerine ek olarak son dönemlerde yapılan tanıtım faaliyetleri ve yeni düzenlemelerle adından daha çok söz ettirdiğini kaydeden Gökhan, kentin bu değerlerle ziyaret edilen bir il olduğunu belirtti.
Gökhan, mesajında şunları kaydetti:
"Yeni çehresiyle hizmet vermeye hazırlandığımız kentimizin turizm konusunda önemli bir yere sahip olması kent ekonomisine de büyük katkılar sağlamaktadır. Bu vesileyle uluslararası turizm alanında edindiğimiz yerin sağlamlaştırılmasında, kent değerlerimizin el birliği ile daha da geliştirilmesi ve tanıtılması adına yapılacak çalışmaların destekçisi olduğumu belirterek, turizm haftasını kutluyorum."
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz