Antalya’nın Alanya İlçesi’nde devam eden Büyükler Türkiye tekvando Şampiyonasında erkekler 54 ve 58, kızlarda 46 ve 49 kilogram da dereceler belirlendi.
İlk gün erkeklerde 54 kilogramda Kayseri Kaski Spor’dan İbrahim Şimşek, ikinci günde 58 kilogramda İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü’nden Fırat Pozan şampiyon oldu. Bayanlar 46 kilogramda İstanbul Üsküdar belediye Spor Kulübü’nden Feyda Nur Saka ile 49 kilogramda Ankara Kanka Spor Kulübü’nden Damla Sezgin şampiyon oldu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz