Türkiye'nin 7 şehrinde 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U-20 Dünya Kupası'nın hazırlıkları devam ediyor.
Dünya Kupası'nın düzenleneceği şehirler arasında yer alan Kayseri'de, ilgili kurumlar arasında koordinasyon ve işbirliğini sağlayarak, organizasyonun sorunsuz geçmesi için oluşturulan Koordinasyon Kurulu çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kurul, Şubat ayı toplantısını Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantının basına açık kısmında konuşan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel, U-20 Dünya Kupası'nın tanıtımı için bilboard, reklam panoları gibi ildeki çeşitli görselleri kullandıklarını ve bu konuda da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin büyük desteklerini aldıklarını bildirdi.
Ali Üstünel, U-20 Dünya Kupası'nın şehirde tanıtımı için kamu kurum ve kuruluşlarının internetteki web sayfalarında U-20 Dünya Kupası görsellerinin kullanılması için de çalıştıklarını belirterek, ''Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ile de bir toplantı yaptık. Kupa'nın tanıtımı için ORAN Yönetim Kurulu toplantısında kupanın tanıtımını yapacağız. Dünya Kupası'nın ilimizde sorunsuz geçmesi için ilgili kurum ve kuruluşlar, koordinasyon çerçevesinde çalışıyorlar'' dedi.
U-20 Dünya Kupası organizasyonu için Ankara'da yapılan toplantıda, şehirlerde gerçekleşen bilet satışlarıyla ilgili konunu gündeme geldiğini ve Kayseri'nin bilet satışları konusunda diğer illere göre daha iyi durumda olduğunu belirten Üstünel, ''Bundan sonra bu organizasyona katkı sağlayacak kurum yetkilileriyle çalışmalarımız artarak devam edecek'' diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz