YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uludağ eteklerindeki yangın kontrolden çıktı

Akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangın şiddetli lodos nedeniyle kontrolden çıktı.

Uludağ eteklerindeki yangın kontrolden çıktı

Akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangın şiddetli lodos nedeniyle kontrolden çıktı.

Uludağ eteklerinde bulunan Fidyekızık ile Cumalıkızık Köyü arasındaki Balaban Mevkii’nde dün akşam saatlerinde başlayan ve bu akşam saatlerinde ancak kontrol altına alınabilen yangın, şiddetli lodos nedeniyle yeniden kontrolden çıktı.

Bursa’nın yanı sıra Bilecik, Yalova, Adapazarı, Kocaeli ve Balıkesir'den gelen yaklaşık 150 kişilik ekip, yangını söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

Arazinin engebeli oluşu ve lodos nedeniyle güçlükle yürütülen çalışmaların gece boyunca süreceği ve sabah saatlerinde yine yangın söndürme uçaklarıyla havadan müdahale edileceği açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler