YURTHABER

Gaziantep
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması

SANKO Okulları Öğrencisi Alper Gezer, BT Müzik ve Sahne Sanatları tarafından İstanbul’da düzenlenen “Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması”nda piyano dalında A1 kategorisinde ikinci oldu.Ülkemizde ve dünyada genç yetenekleri keşfetmek, yeteneklerini sergileme fırsatı vermek ve müzik eğitiminin önemini ön plana çıkarmak amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması”na 1049 yarışmacı katıldı.Yarışma sonuçlarının yüzde 60’ının jüri, yüzde 40’ının da halk beğenisi ile belirlendiği yarışmada SANKO Okulları öğrencisi Alper Gezer, FriedrichBurgmüller-Storm&ThecdoreOesten-Dolly’sDreamingandAwakeningPiano eserini seslendirerek piyano dalı A1 kategorisinde ikinci oldu.SANKO Okulları Ortaokul Müdürü Ümit Ülger, öğrencisinin başarısı ile gurur duyduklarını belirterek, öğrencisini ve emeği geçen öğretmenini kutladı.

Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması

SANKO Okulları Öğrencisi Alper Gezer, BT Müzik ve Sahne Sanatları tarafından İstanbul’da düzenlenen “Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması”nda piyano dalında A1 kategorisinde ikinci oldu.
Ülkemizde ve dünyada genç yetenekleri keşfetmek, yeteneklerini sergileme fırsatı vermek ve müzik eğitiminin önemini ön plana çıkarmak amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması”na 1049 yarışmacı katıldı.
Yarışma sonuçlarının yüzde 60’ının jüri, yüzde 40’ının da halk beğenisi ile belirlendiği yarışmada SANKO Okulları öğrencisi Alper Gezer, FriedrichBurgmüller-Storm&ThecdoreOesten-Dolly’sDreamingandAwakeningPiano eserini seslendirerek piyano dalı A1 kategorisinde ikinci oldu.
SANKO Okulları Ortaokul Müdürü Ümit Ülger, öğrencisinin başarısı ile gurur duyduklarını belirterek, öğrencisini ve emeği geçen öğretmenini kutladı.

Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması

Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler