YURTHABER

Uşak
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak’ta Trafik Kazası Bir Ölü 39 Yaralı

Uşak’ta bir yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü...

Uşak’ta Trafik Kazası Bir Ölü 39 Yaralı

Uşak’ta bir yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü 39 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza; Uşak-İzmir karayolu Çınar rampası mevkiinde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İzmir’den Uşak istikametine doğru seyreden Kemal Havabilen idaresindeki 16 KN 461 plakalı yolcu otobüsü, Ali Şarban’ın kullandığı 34 UB 6426 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazanın otobüs sürücüsünün uyuması sonucu meydana geldiği iddia edildi. Kazada otobüsün muavini Hüseyin Kaşıkçı oturduğu koltukta sıkışarak feci şekilde hayatını kaybederken 39 yolcu yaralandı. Hüseyin Kaşıkçı’nın cesedini itfaiye ekipleri 40 dakika süren çalışma sonucu sıkıştığı muavin koltuğundan çıkarttı. Yaralıların çoğu ambulanslarla Uşak Devlet Hastanesi ile Öztan ve Medical Park hastanelerine kaldırıldılar. Bazı hafif yaralılar ise 112 ekiplerince kaza yerinde ayakta tedavi edildi. Kaza nedeniyle Uşak İzmir yolunan Uşak istikameti bir süre trafiğe kapandı. Kaza sonrası otobüs sürücüsü ile TIR şoförü ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Yaralılardan bazılarının durumunun ciddi olduğu ve çoğunun ise ayakta tedavi edildiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler