Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)- UŞAK'ta Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan yeni evli çift, gözaltına alındı.
Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında iki ay önce Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Banaz ilçesinde düzenlenen operasyon kapsamında aranan ve hakkında yakalama kararı bulunan A.K ile yeni evlendiği eşi E.K., bugün otomobille ilçeye girdiği sırada jandarmanın yol kontrolünde yakalanarak gözaltına alındı.
Jandarma tarafından polise teslim edilen A.K. ve E.K. sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz