YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ÜTSO Paşabahçe Konağı Nisan Ayında Hizmete Açılacak

Ordu Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Şimşek, ÜTSO Paşabahçe Konağı Projesi'nin tamamlanmak üzere...

Ordu Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Şimşek, ÜTSO Paşabahçe Konağı Projesi'nin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Hasan Şimşek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ÜTSO Paşabahçe Konağı çalışmalarının bitmek üzere olduğunu ve bu ay içinde açılışını yapmak istediklerini belirtti.

ÜTSO Paşabahçe Konağı'nın, Saray Caddesi'ndeki tarihi Saray Hamamı karşısında, 7 odalı otel, cafe ve restoran olarak hizmete açılacağını hatırlatan Şimşek, "Tesisin alt katı üyelerimizin gelip sohbet edebileceği lokal olarak da hizmet verecektir. Bu proje Ünye ekonomisini ve kültürel kalkınma potansiyellerini harekete geçirerek, kentsel dokuların korunması ve turizme yönelik kentsel altyapının iyileştirilmesine iyi bir örnek teşkil edecektir. Tüm üyelerimize ve Ünyelilere şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler