YURTHABER

Siirt
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Çolak'ın eşinden depremzede ailelere ziyaret

Siirt Valisi Musa Çolak’ın eşi Gülsüm Çolak, İl Emniyet Müdürü Recep Güven’in eşi Nurdan Güven...

Siirt Valisi Musa Çolak’ın eşi Gülsüm Çolak, İl Emniyet Müdürü Recep Güven’in eşi Nurdan Güven ile birlikte, Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden, Nursel Volkan (4 nüfuslu), Rakiye Dinler (6 Nüfuslu) ve Elif Volkan'ın (5 nüfuslu) ailelerini ziyaret etti. Çolak ve Güven, depremzede ailelere gıda, giyim ve çeşitli ayni yardımlarda bulundu.
Depremzede ailelerin çocukları ile tek tek ilgilenen Gülsüm Çolak, “Çocukların bol bol kitap okumaları ve ders çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak, bu ailelerimizin eğitim çağındaki çocukları eğitim kurumlarına yerleştirildi. Bu çocukların deprem nedeni ile bir aydan beri okula gitmediklerini tespit ettik, bu açığın kapatılması için çocuklarımıza hızlandırılmış eğitim programları başlatıldı.” dedi.
Van ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle, Siirt'e göç etmek zorunda kalan, Volkan ve Dinler ailelerine yardım eli uzatan ve kendilerine iki daire tahsis eden mali müşavir Öner Geyik’e bu insani yardımseverliğinden dolayı teşekkür eden Gülsüm Çolak, “Biz devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız, sevinçleri sevincimiz, üzüntüleri üzüntümüzdür. Kadirşinas Siirt halkı depremzede ailelere kucak açmıştır, tarihimizden ve kültürümüzden gelen yardımseverliği en güzel şekilde depremzede kardeşlerimize yapıldığına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Rakiye Dinler adlı depremzede ise vali eşinin kendilerini ziyaret etmesi ve dertlerini dinlemesinin acı ve üzüntülerini azalttığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler