Yeni Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Siirt Valisi Musa Çolak, veda ziyaretleri çerçevesinde Siirt Müftülüğünü ziyaret etti.
Siirt Valisi Musa Çolak, Siirt Müftüsü Faruk Arvas’ı ziyaret ederek vedalaştı. Vali Musa Çolak, "Mübarek gün ve gecelerde ile Kutlu doğum haftası ve diğer organizasyonlarda Müftülük olarak çok iyi çalıştınız. Dini konularda vatandaşlarımızı iyi eğittiniz. Siirt’imize iyi bir hizmet verdiniz. Bütün Müftülük çalışanlarına gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Siirt Müftülüğüne veda ziyaretinde bulunan Siirt Valisi Musa Çolak’a teşekkür eden Siirt Müftüsü Faruk Arvas, “Sayın Valimiz çok başarılı ve güzel çalışmalar sergilediler. 2 Yıl Boyunca Sayın valimiz ile çalışma fırsatımız oldu. Tüm faaliyetlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak destek oldunuz. Bizler sizleri hizmetlerinizden dolayı unutmayacağız" diye konuştu.
Siirt Valisi Çolak, Siirt Müftülüğü'ne yaptığı veda ziyaretinin ardından İl Müftülüğü hatıra defterini imzaladı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz