Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar’ı istirahat ettiği evinde ziyaret etti.
Asbaşkan Şakar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Kızılcık, suçluların bulunması için gerekli çalışmaların yapılmakta olduğunu söyledi. Olayın takipçisi olduklarını kaydeden Kızılcık, “Türkiye’nin güvenli kentlerinden biri olan ilimizde böyle bir olayın yaşanması üzüntü vericidir. Ancak bu olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz gerekli çalışmaları titizlikle yapıyor. En kısa zamanda suçluların yakalanacağına inanıyorum. Sayın Şakar’a da geçmiş olsun diyorum. Kendisinin bir an önce iyileşip Trabzonspor’umuzun başarılı olması için çalışmalarına devam etmesini diliyorum.” dedi.
Asbaşkan Şakar, Vali Kızılcık’a duyarlılığından ötürü teşekkür etti. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, geçtiğimiz cumartesi günü saat 02.30 civarlarında evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu topuğundan yaralanmış, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından da taburcu edilmişti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz